spot_img
spot_img

Трудница и полицајац повријеђени у налету пасата, од возача одузета дрога, за казне дугује 14.000 КМ

spot_img
spot_img
spot_img

Трудница М.Д. и полицајац повријеђени су синоћ у центру Сарајева када је приликом полицијске контроле аута на њих налетио пасат.

Наиме, око 22.30 часова у Улици Маршала дошло је до судара два возила, а од силине ударца, једном аутомобилу је отпао точак.

Приликом полицијске контроле пежоа којег је возила М.Д. из Сарајева, усљед неприлагођене брзине у то ауто је ударио пасат којим је управљао Сарајлија Е.К.

“Пасат је потом ударио у полицијског службеника и возача М.Д. који су се налазили на тротоару. Том приликом су задобили лакше тјелесне повреде, а љекарску помоћ им је указала екипа Завода за хитну медицинску помоћ Кантона Сарајево”, наводе из МУП-а КС.

М.Д. је превезена ка Клинику за гинекологију и акушерство, нако чега је упућена на кућно лијечење.

“Увиђај саобраћајне незгоде обавили су припадници ПС Центар. Извршеним провјерама утврђено је да је Е.К. вишеструки починилац саобраћајних прекршаја и да у регистру новчаних казни има дуг по основу неплаћених новчаних казни од 13.797,05 КМ и од њега је привремено одузето возило. Општинском суду у Сарајеву биће достављен захтјев за покретање прекршајног поступка за почињени прекршај. Извршеним претресом код Е.К. је пронађен и одузет један пакетић са материјом која својим изгледом асоцира на спид”, наводе из полиције.

Обавијештен је дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, који је наложио да се оперативни материјал достави Кантоналном тужилаштву у редовној процедури.

 

 

(nezavisne.com)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img