Маркетинг

 

 

О нама

Nula49.com најбрже је растући информативни портал у Брчком. Провјереним, правовременим информацијама за четири године рада истакли смо се као један од водећих извора информација за грађане Брчког и околине.

Иновацијама као што је видео садржај, анимације, те јединственим освртом на свакодневницу Дистрикта кроз хумор и сатиру, показали смо оригиналност и донијели свјежину која је на нашем медијском небу недостајала годинама.

 

Зашто онлајн оглашавање?

На оглашавање, као начин комуницирања вриједности производа и/или услуга, односно бренда потенцијалним купцима, треба гледати као на неопходан дио успјешности пословног подухвата.

Постоје различити видови оглашавања, а онлајн оглашавање, у данашње вријеме када се већина популације у свијету информише путем интернета, преузима примат над традиционалним медијима.

Разлози за то су многобројни:

  • Онлајн оглашавање је један најучинковитијих начина за допирања до купаца/клијената. Док ће читалац новина прелистати рекламе, а гледалац телевизије промјенити програм чим крену огласи, интернет омогућава суптилно, али константно оглашавање које не омета конзумацију садржаја.
  • Овај тип маркетинга даје и јединствену опцију повратне информације – на захтјев клијената достављамо увид у број прегледа огласа, кликова на рекламни банер, и стварних резултата који су остварени за вас и ваш посао.
  • Директна комуникација са корисником/купцем може бити остварена само путем интернета. Сви други медији су једносмјерни, док интернет омогућава директну и тренутну комуникацију. Ово омогућава кројење рекламе по мјери корисника.
  • Видео садржај, ГИФ формат (покретне слике), измјена дизајна по потреби – ово су само још неке од бројних предности интернет маркетинга.

 

Рекламни банери

Својим клијентима nula49.com нуди бројне опције када је у питању локација банера, како на десктоп, тако и на мобилним уређајима.

 

Промотивни чланци

Промотивни чланак или спонзорисана објава један је од најбољих и најефективнијих начина промоције. Добар промотивни текст написан је умјерено и суптилно, али јасно и привлачно. Пропраћен је квалитетним фото и видео садржајем и обликован тако да постигне свој циљ – представљање бизниса и привлачење нових купаца/клијената.

Овај начин оглашавања гарантује велики број прегледа самог огласа, те мјерљив учинак објаве.

Промотивни чланак не може садржати неистине, вријеђати било кога, те мора бити у складу са професионалним новинарским стандардима портала nula49.com. Сваки промотивни чланак јасно је означен као такав.

Nula49.com задржава право не објавити промотивне чланке који нису у складу са добром пословном праксом.

PR услуге

Клијентима нудимо услуге у домену пословне комуникације, истраживања тржишта, јавне односе, креирање и реализацију медијске стратегије, као и продукцију те услуге дигиталног PR-а.

Контактирајте нас

Све додатне информације можете добити путем мејла – info.nula49@gmail.com