Marketing

 

 

O nama

Nula49.com najbrže je rastući informativni portal u Brčkom. Provjerenim, pravovremenim informacijama za četiri godine rada istakli smo se kao jedan od vodećih izvora informacija za građane Brčkog i okoline.

Inovacijama kao što je video sadržaj, animacije, te jedinstvenim osvrtom na svakodnevnicu Distrikta kroz humor i satiru, pokazali smo originalnost i donijeli svježinu koja je na našem medijskom nebu nedostajala godinama.

 

Zašto onlajn oglašavanje?

Na oglašavanje, kao način komuniciranja vrijednosti proizvoda i/ili usluga, odnosno brenda potencijalnim kupcima, treba gledati kao na neophodan dio uspješnosti poslovnog poduhvata.

Postoje različiti vidovi oglašavanja, a onlajn oglašavanje, u današnje vrijeme kada se većina populacije u svijetu informiše putem interneta, preuzima primat nad tradicionalnim medijima.

Razlozi za to su mnogobrojni:

  • Onlajn oglašavanje je jedan najučinkovitijih načina za dopiranja do kupaca/klijenata. Dok će čitalac novina prelistati reklame, a gledalac televizije promjeniti program čim krenu oglasi, internet omogućava suptilno, ali konstantno oglašavanje koje ne ometa konzumaciju sadržaja.
  • Ovaj tip marketinga daje i jedinstvenu opciju povratne informacije – na zahtjev klijenata dostavljamo uvid u broj pregleda oglasa, klikova na reklamni baner, i stvarnih rezultata koji su ostvareni za vas i vaš posao.
  • Direktna komunikacija sa korisnikom/kupcem može biti ostvarena samo putem interneta. Svi drugi mediji su jednosmjerni, dok internet omogućava direktnu i trenutnu komunikaciju. Ovo omogućava krojenje reklame po mjeri korisnika.
  • Video sadržaj, GIF format (pokretne slike), izmjena dizajna po potrebi – ovo su samo još neke od brojnih prednosti internet marketinga.

 

Reklamni baneri

Svojim klijentima nula49.com nudi brojne opcije kada je u pitanju lokacija banera, kako na desktop, tako i na mobilnim uređajima.

 

Promotivni članci

Promotivni članak ili sponzorisana objava jedan je od najboljih i najefektivnijih načina promocije. Dobar promotivni tekst napisan je umjereno i suptilno, ali jasno i privlačno. Propraćen je kvalitetnim foto i video sadržajem i oblikovan tako da postigne svoj cilj – predstavljanje biznisa i privlačenje novih kupaca/klijenata.

Ovaj način oglašavanja garantuje veliki broj pregleda samog oglasa, te mjerljiv učinak objave.

Promotivni članak ne može sadržati neistine, vrijeđati bilo koga, te mora biti u skladu sa profesionalnim novinarskim standardima portala nula49.com. Svaki promotivni članak jasno je označen kao takav.

Nula49.com zadržava pravo ne objaviti promotivne članke koji nisu u skladu sa dobrom poslovnom praksom.

PR usluge

Klijentima nudimo usluge u domenu poslovne komunikacije, istraživanja tržišta, javne odnose, kreiranje i realizaciju medijske strategije, kao i produkciju te usluge digitalnog PR-a.

Kontaktirajte nas

Sve dodatne informacije možete dobiti putem mejla – info.nula49@gmail.com