wso slot
akun wso slot
nuklir slot
akun pro taiwan
slot server taiwan
slot taiwan
akun pro vietnam
slot server vietnam
slot vietnam
pistol4d
pistol4d
pistol4d
pistol4d
pistol4d
akun wso slot
nuklir slot
maxwin slot demo
pistol4d
situs judi bola
Ukrajinsko koketiranje sa nacizmom – oznake sa njemačkih tenkova koji su 1941. jurišali na Moskvu - nula49.com
spot_img

Ukrajinsko koketiranje sa nacizmom – oznake sa njemačkih tenkova koji su 1941. jurišali na Moskvu

Published:

spot_img

U februaru prošle godine predsednik Rusije objasnio je da specijalna vojna operacija u Ukrajini za cilj ima denacifikaciju te zemlje.

Putin je bio jasan ali mnogi su sumnjali u njegove reči. Kakav nacizam u 21. veku, to je samo izgovor za napad. Zar je moguće da Moskva rizikuje izbijanje Trećeg svetskog rata zbog tamo nekih, ekstremista okupljenih u bataljonu Azov.

Godinu dana kasnije, maske su pale. Nacizam se odomaćio u Ukrajini i to više niko i ne pokušava da sakrije. Čak ni predsednik te države, koji pripada narodu koji su nacisti pokušali da istrebe.

(Wikipedia)

Vojne snage Ukrajine svoja vozila označavaju takozvanim „balkenkrojcom”. U prevodu „zrakasti krst” koji su, gle čuda, nosili nemački avioni, kamioni i tenkovi u Drugom svetskom ratu.

Tu nema nikakve sličnosti, to je to.

Ukrajinski tenkovi su označeni na isti način kao u nemački „panceri” koji su 1941. godine krenuli u pohod na Moskvu. Oni tada nisu stigli do Kremlja, tek do predgrađa u Himkiju. Šta se dogodilo nakon toga je opšte poznato ali otkud to da Ukrajina usvoji oznaku protiv koje se borila u Drugom svetskom ratu.

 

 

 

(politika.rs)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img