spot_img
spot_img

„Njujork post“: Ovo je Bajdenov politički kraj

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedini pozitivni momenti bili su kada je predsednik ćutao, jer kada je otvorio usta, njegov govor je bio potpuno nesuvislan.

Debata predsedničkih kanditata označila je kraj Bajdenovog predsednikovanja. Milioni televizijskih gledalaca pratili su šokantan nastup aktuelnog američkog predsednika, piše „Njujork post“.

Bajdenov pogled je bio zbunjen i uništen. Jedini pozitivni momenti bili su kada je predsednik ćutao. Jer kada je otvorio usta, njegov govor je bio potpuno nesuvislan.

Postavljeno mu je pitanje o abortusu, a on je počeo da govori o zločinima među migrantima.

„Zaista ne znam šta je rekao na kraju te rečenice. I mislim da on ne zna šta je rekao “, primetio je Tramp u jednom trenutku.

A onda se Bajden samo ukočio. I ovde administracija više neće moći nikoga da optuži za klevetu predsednika – svi su videli kako se to dogodilo. Bajden ovo neće preživeti, piše „Post“.

Dozvoliti mu da se kandiduje za drugi mandat nije ništa drugo do političke zloupotrebe. Bajdenov tim proveo je čitavu nedelju pripremajući se za debatu, a ono što su svi juče videli bilo je najbolje što je mogao da uradi. Ovo ne može a da ne izazove užas.

Zamislite da sve ostane kako jeste i da Bajden nastavi da učestvuje u trci. Pretpostavimo da čak i pobedi u novembru. Njegovo stanje će se stalno pogoršavati i sigurno neće moći da donosi ispravne odluke. A ovo će biti katastrofa za Sjedinjene Države, navodi američki list.

Tokom debate, aktuelni stanar Bele kuće nije dao nijedan odgovor o inflaciji ili neuspešnoj imigracionoj politici, dvema najzabrinjavajućim pitanjima birača. Bajden je bio toliko neartikulisan, toliko nesiguran, da nije imao pojma o činjenicama, a to je zasenilo sve ostalo.

 

 

(politika.rs)

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img