spot_img
spot_img

Универзитет “Привредна академија” Брчко успјешно одржао пријемни испит за студенте

spot_img
spot_img
spot_img

Универзитет “Привредна академија”Брчко дистрикт БиХ успјешно је одржао први пријемни испит за све заинтересоване студенте.

Овај испит означава крај првог уписног рока, док други уписни рок већ траје, са другим термином пријемног испита заказаним за 1. септембар 2023. године.

Пријемни испит је одржан у великом амфитеатру Универзитета, а сви кандидати су се одазвали и показали своје знање. Овај испит представља кључни корак у процесу уписа на Универзитет и омогућава будућим студентима прилику да стекну високо образовање на врхунском нивоу.

Универзитет “Привредна академија” Брчко дистрикт БиХ пружа широк спектар студијских програма из различитих области, као што су: информационе технологије, грађевинско, саобраћајно и машинско инжењерство, електротехника, заштита, економија и пословање, право, разредна настава и информатика. Сви програми су дизајнирани с циљем пружања квалитетне едукације која ће студентима омогућити да стекну релевантна знања и вјештине за успјешну каријеру.

Други уписни рок је у току, а нови термин пријемног испита је заказан за 1. септембар 2023. године.

Универзитет “Привредна академија” позива све потенцијалне студенте да посјете њихову веб страницу како би сазнали више о студијским програмима, условима уписа и другим важним информацијама.

“Универзитет “Привредна академија” Брчко пружа изванредне могућности за образовање и каријеру”, изјавио је ректор универзитета.

“Позивамо све заинтересоване студенте да искористе прилику и придруже се нашој академској заједници. Наш тим преданих професора и модерна инфраструктура омогућавају изузетно учење и развој студената.”

Универзитет “Привредна академија” Брчко је лиценцирана високошколска установа која стреми ка подстицању академског напретка и развоја младих талената, уз стварање окружења које подржава критичко размишљање, иновативност и изврсност.

Више информација о студијским програмима, уписним условима и другим релевантним детаљима сви заинтересовани могу потражити на веб страници Универзитета “Привредна академија” Брчко дистрикт БиХ, путем телефона: +387 49 201 808, +387 63 356 377, или доћи лично на адресу Петра Кочића 6 Брчко у периоду од 08 од 20 часова.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img