spot_img
spot_img

Перихел побједом завршио јесењи дио првенства

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Побједом од 31:22 над екипом требињског Леотара II, рукометаши „Перихела“ успјешно су завршили јесењи дио такмичења и заузели друго мјесто на друголигашком Истоку иза првопласираног Гласинца са Сокоца са заостатком од 2 бода.

У одличној утакмици млади рукометаши најмлађег брчанског лигаша без већих проблема су дошли до нових бодова, коју је стотињак гледалаца на крају наградило искреним и снажним аплаузом.

Од самог почетка утакмице млађани пулени тренера Шаренца заиграли су снажно у одбрани, а веома одговорно и ефикасно у нападу, тако да је предност расла из минута у минут.

Осим стандардно добрих Стјепановића, Азапагића, Мендеша и Вујића озбиљан допринос овом изванредном резултату дао је бројним одбранама и голман Драгичевић који је по први пут започео једну првенствену утакмицу.

Прво полувријеме домаћини су без великих осцилација добили резултатом 15:9. Као и прво, тако су „Перихеловци“ започели и друго полувријеме. Бескомпромисно у одбрани, а лепршаво и разноврсно у нападу, о чему свједочи податак да се у листу стријелаца уписало чак девет играча.

У гостујућој екипи најбољи је био Вераја са 13 погодака, а у редовима домаћина Стјепановић са девет голова.

Сала Економске школе.

Гледалаца: Око 100.

Судије: Вановац и Љубинковић (Бијељина).

Седмерци: Перихел 5(4), а Леотар II 5(5).

Искључења: Перихел 10, а Леотар II 12 минута.
ОРК Перихел: Драгичевић, Д.Пурић, Гаврић 3, Мендеш 3, Жилић, Вујић 5, Митровић, Стјепановић 9 (3), Азапагић 5, Сотиров, С,Пурић 1(1),Лукић, Ступић, Радуловић 2, Илић, 2 и Братановић.

Леотар II: Петровић, Падежанин 1, Бердовић, Турнић 1, Анђушић 3, Спаић, Гавриловић 1, Вераја 13(5), Нинковић 2, Стриковић 1.

 

 

 

М.Д.

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img