Nova obećanja: Uskoro gradski sat i uređenje zanatskog centra

- Reklama -

U Brčkom bi do kraja godine, u neposrednoj blizini mjesta gdje je i ranije stajao, trebao biti postavljen gradski sat. Tim riječima počeli smo vijest objavljenu 28. jula 2017. godine.

Već u decembru, ta vijest je demantovana. “Gradski sat neće biti postavljen zato što se na konkurs za izvođenje radova raspisan krajem avgusta, niko nije prijavio, iako su uslovi za izvođenje radova bili takvi da je mogla da se odabere i neka zanatska radnja”, saopšteno je tada iz Kancelarije za upravljanje javnom imovinom.

- Reklama -

Sada, na kraju 2019. godine – novo obećanje.

Šef sektora Sektora za održavanje pri Kancelariji za upravljanje javnom imovinom Jelena Duvnjak najavila je da će do kraja ove godine biće završena fasada na zgradi na šetalištu, biće započeti i drugi projekti.

“Do kraja ove godine biće završena fasada na zgradi na šetalištu, biće započeti projekti i raspisani tenderi ra rekonstrukciju zanatskog centra, postavljanje sata, uređenje krova stare samoposluge i mnogi drugi”, istakla je Duvnjak.

Duvnjak ističe da su obezbijeđena potrebna sredstva, te da novac ne bi trebao biti kočnica pri realizaciji započetih projekata i projekata u planu.

 

 

 

 

(radiobrcko.ba/nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime