spot_img
spot_img

Детаљи лажне дојаве у Брчком: Пијан дојавио да је постављено 7 кг експлозива

spot_img
spot_img
spot_img

Полиција Брчко дистрикта БиХ је дана 22.10.2022. године у 20.15 сати запримила телефонску пријаву анонимног мушког лица које је одавало знакове алкохолисаног стања, да је у једном угоститељском објекту у центру града постављено седам килограма тротил експлозива.

Одмах након пријаве полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су изашли на лице мјеста и извршили увиђај, те утврдили да се ради о лажној пријави. О наведеном догађају обавијештен је дежурни тужилац Тужилаштва Брчко дистрикта БиХ и констатовано да постоји основ сумње да је од стране непознатог починиоца почињено кривично дјело „Лажно пријављивање“ из члана 341. Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ.

Ефикасном акцијом полицијских службеника дана 23.10.2022. године утврђено је да је лице иницијала А.М. рођен 1968. године из Брчког поднио лажну пријаву телефоном, те је због основа сумње да је починио наведено кривично дјело лишен слободе. Против наведеног лица Тужилаштву Брчко дистрикта БиХ биће поднешен извјештај о почињеном кривичном дјелу.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img