spot_img
spot_img

Брчко: Одгођено усвајање Закона о играма на срећу

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Предсједник Скупштине Брчко дистрикта Синиша Милић рекао је да лоша информатичка опремљеност Дирекције за финансије дистрикта може утицати на обављање њених функција и довести у питање примјену закона о играма на срећу, чије је усвајање због тога данас одгођено.

Скупштина Брчко дистрикта донијела је данас закључак да Дирекција за финансије дистрикта у року од 60 дана изврши анализу и провјери стање на тржишту, те о томе информише Скупштину, да би већ од наредног ребаланса буџета могао бити планиран дио средстава за набавку софтвера и хардвера.

Милић је рекао да се из излагања представника Дирекције на данашњој сједници може закључити да је стање у Дирекцији прилично лоше по питању информатичке опремљености и да то може утицати на обављање њених функција и довести у питање примјену закона о играма на срећу, чије је усвајање одгођено за 19. редовну сједницу.

“Током дискусије исказана је и потреба за ажурнијим праћењем потреба за информатизацијом и дигитализацијом појединих владиних одјељења и органа управе”, рекао је Милић новинарима по окончању 17. редовне сједнице.

Скупштина Брчко дистрикта размотрила је данас 11 тачака, а дио је одгођен за 19. редовну сједницу.

Након скупштинске паузе, у 15:00 часова заказана је 18. редовна сједница Скупштине дистрикта.

 

 

(srna)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img