spot_img
spot_img

Вулићева поручила Изетбеговићу: Затрли сте траг Србима у Сарајеву, сад би и у Брчком

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Посланик СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић истакла је да би предсједник СДА Бакир Изетбеговић, да има бар мало карактера, а не кризу идентитета, позивао на дијалог, а не на сукоб у БиХ.

Коментаришући Изетбеговићев позив НАТО савезу и Еуфору да појачају своје присуство у БиХ, посебно на подручју Брчко дистрикта јер је, како каже, Народна скупштина Републике Српске у “црвену зону”, Вулићева је упитала да ли то Бакир хоће да тенкови Еуфора и НАТО дјецу прате у школу или да тјерају Србе преко Саве главом без обзира?!

– Срам Вас било, господине Изетбеговићу! Истјерали сте нас из Сарајева. Затрли траг Србима, сада бисте вршљали по Брчко дистрикту. Грађана са држављанством Републике Српске је око 30.000 у Брчко дистрикту и сви ми Срби стојимо раме уз раме са свима њима. Неће Срби у Брчко дистрикту бити глинени голубови у рукама СДА, нити ћете нас на највеће хришћанске празнике убијати што сте кроз историју радили – изјавила је Вулићева за Срну.

Она је упитала Изетбеговића како би било да Срби позову руску војску да заузме град који је он приватизовао, њен родни град Сарајево.

 

 

 

(srna)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img