wso slot
akun wso slot
nuklir slot
akun pro taiwan
slot server taiwan
slot taiwan
akun pro vietnam
slot server vietnam
slot vietnam
pistol4d
pistol4d
pistol4d
pistol4d
pistol4d
akun wso slot
nuklir slot
maxwin slot demo
pistol4d
situs judi bola
Filmska potjera u Njemačkoj: Drogirani mladić iz BiH ukrao kombi, jurio i bacao stvari iz vozila - nula49.com
spot_img

Filmska potjera u Njemačkoj: Drogirani mladić iz BiH ukrao kombi, jurio i bacao stvari iz vozila

Published:

spot_img

Mladić iz Bosne i Hercegovine (25) sinoć je u njemačkom gradu Ahenu ukrao kombi, a zatim pokušao da pobjegne njemačkoj policiji, koja ga je, nakon jurnjave po putu A4, ipak uspjela da privede.

Naime, sve se desilo predveče, tokom saobraćajnog špica, kada je mladić, koji je bio pod uticajem narkotika, ukrao kombi “ford transit”. Međutim, ono što nije znao jeste da je vlasnik kombija ugradio GPS za praćenje, pa je tako pratio svoj kombi i odmah policiji prijavio krađu, ali i tačnu lokaciju gdje se nalazi ukradeno vozilo.

Policija je odmah krenula u potjeru, ali se državljanin BiH nije zaustavljao. Štaviše, čitava potjera je u jednom momentu prerasla u potpuni haos na putu, a mladić je iz automobila izbacivao predmete, između ostalog, i svoj mobilni telefon.

Tek nakon nekog vremena, patrola federalne policije je uspjela da ga zaustavi, a njegov mobilni je izuzet kao dokaz. Inače, njemački mediji prenose da mladić ne samo da je bio pod uticajem narkotika, već nije imao ni vozačku dozvolu. On je odmah sproveden u pritvor u Ahenu.

 

 

(agencije)

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img