spot_img
spot_img

Британац примио Украјинку као избјеглицу, за 10 дана због ње оставио жену и дјецу

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Тони Гарнет из Брадфорда у Великој Британији напустио је супругу Лорону с којом има двоје дјеце након што се заљубио у Софију Каркадим, украјинску избјеглицу која је на почетку инвазије напустила своју домовину.

Тони и његова супруга примили су Софију у свој дом како би јој пружили кров над главом док се не снађе, међутим, између Украјинке и 29-годишњег Британца брзо су се развили осјећаји

.Почели су све више времена проводити заједно, ишли су скупа у теретану и сатима разговарали, што је његовој супрузи убрзо почело сметати.Лорна је у једном тренутку напала Софију и наредила јој да оде из њихове куће, а Тони је тада одлучио да и он иде с њом.

“Жао нам је због боли коју смо проузрочили, али са Софијом имам везу какву никада прије нисам имао.

Планирамо живот провести заједно”, казао је Тони.

“Чим сам га угледала, свидио ми се. Било је све врло брзо, али ово је наша љубавна прича. Знам да ће људи лоше мислити о мени, али то се догађа. Видјела сам колико је Тони несретан”, додала је Софија.

Тренутно живе у кући његових родитеља док не пронађу стан за себе.Након што је ова вијест објављена у медијима, многи су напали и Тонија и Софију додајући како се овако шаље лоша слика о избјеглицама из Украјине

.Иначе, најновији податци показују да је више од 33.000 избјеглица из Украјине сада у Уједињеном Краљевству под заштитом различитих обитељи.Леси Василенко, украјинска заступница, изјавила је како је забринута за избјеглице ако их домаћини избаце.

“Који је резервни план британске владе? Гдје би ти људи требали отићи? Домаћини немају никакву правну одговорност за њих”, поручила је.

 

 

 

(glassrpske.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img