spot_img
spot_img

На плажи код Макарске поставили сто за ручак, понијели и лонац

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

На Фејсбуку је осванула фотографија снимљена у Башкој Води у вези с којом се одмах развила расправа.

Наиме, на фотографији се види како се једна група људи досјетила направити ручак на плажи. Са собом су понијели склопиви сто и клупе за сједење, а на сто су поставили и лонце и тањире.

“Башка Вода. За овај штекат би опћини ваљало платит концесију”, стоји у опису фотографије објављене на страници Дневна доза макарског нереда.

Екипи није сметало што се око њих сунчају други купачи, а према фотографији се чини да се ни на њих нико није обазирао, али судећи према коментарима које је слика добила, некима је ово засметало.

Брзо се развила расправа између људи који су ово сматрали некултурним и неприхватљивим и оних који у томе не виде ништа лоше.

“Баш није лијепо и некултурно је. То само могу направити балканске черге. Одлична слика какав је наш туризам”, “Немам новаца, али имам обзира према другим корисницима плаже. Како би било да сватко тако ради? То су се спустили из неког камењара на један дан и тако тероризирају све који плаћају своје љетовање, не само скупе ресторане, већ и таксу, концесије евентуалне, туристички садржај и тако уништавају и људе који живе од туризма”, “Није ствар новаца, може се јести у смјештају, плажа служи за купање”, писали су једни.

“Не видим чему толико згражање. Људи се сналазе, јели с ручника или стола, није битно. Има тисуће столова по плажама, није тај једини, нека људи уживају, немају сви исте могућности. Гори су они ‘културњаци’ што оставе смеће по плажи, кад нас њуше туђи паси, или што полуголе стражњице сагињу тик до нечије главе”, “Јучер сам их особно видио, Словаци. Нека гуштају и друже се”, “Данас је лијепо видјети да нетко живи опуштено и не зависи о ономе шта ће нетко рећи… мени је ово јако лијеп приказ једне обитељи… вјерујем да су све уредно покупили за собом… не знам која је разлика што су раширили стол и клупе него да су све то јели на ручницима… и сад, молим вас, реците ми да нитко никад од вас није ништа понио на плажу и појео, поготово ви с малом дјецом…”, сматрају други.

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img