Izbori u Hrvatskoj: Ova kandidatkinja nije glasala ni sama za sebe - nula49.com
spot_img
spot_img

Izbori u Hrvatskoj: Ova kandidatkinja nije glasala ni sama za sebe

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najmanji broj preferencijalnih glasova na izborima dobila je kandidatkinja sa liste A-HSP Dražen Keleminec. Zdenka Radičić nalazila se na 13. mjestu liste u sedmoj izbornoj jedinici i nije dobila niti jedan preferencijalni glas.

Minimalno bolja je bila, Ruža Franjičević. Ona je bila 12. na Pernarovoj listi u šestoj izbornoj jedinici i dobila je samo jedan preferencijalni glas.

Jedan preferencijalni glas je dobio i Vlatko Balajić, 12. na listi Radničke fronte u šestoj izbornoj jedinici. U istoj izbornoj jedinici je i Ivan Ganžulić iz A-HSP Dražen Keleminec. On je takođe dobio samo jedan glas.

Sarafina Matković, 12. na listi A-HSP-a Dražen Keleminec u petoj izbornoj jedinici, dobila je jedan glas. U šestoj izbornoj jedinici jedan glas je dobio njen kolega Ivan Ganžulić.

U devetoj izbornoj jedinici na listi Socijaldemokrata na 13 mjestu je Antonija Šmisal Matkić koja je dobila samo jedan preferencijalni glas.

Stranka Snaga hrvatskog zajedništva (SHZ) u devetoj jedinici je imala dvoje kandidata sa samo jednom glasom: Nives Kaurloto-Vučinović i Gordanu Milin.

U desetoj izbornoj jedinici je na 11. mjestu liste SRP-a Biserka Adorić dobila jedan glas, piše “Indeks”.

 

 

(glassrpske.com)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img