Dok traju demonstracije na RTS-u ide serija “Selo gori, a baba se češlja”

Dok u Beogradu ne jenjavaju protesti i situacija eskalira iz minute u minutu, brojni mediji u cijelom regionu iz minute u minutu prenose navedene događaje, a s druge strane, na javnom servisu Radio-televizije Srbije se emituje serija “Selo gori, a baba se češlja”.

I prije dva dana situacija je bila slična, kada je za vrijeme protesta RTS emitirao film s Džeki Čenom.

- Reklama -

Juče je bio drugi dan protesta u Beogradu nakon što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da će se u ovoj državi pooštriti mjere i moguće uvesti policijski čas.

Za razliku od prekjuče na ulicama Beograda, Niša, Novog Sada juče je bio veliki broj demonstranata, policijskih snaga i žandarmerije i vidjeli smo znatno težu situaciju u kojoj ima mnogo povrijeđenih i uhapšenih.

Dešavanja na ulicama pratile novinarske ekipe brojnih medija, međutim, Javni servis “opušta” građane uz humorističnu seriju, dok gradovima Srbije lete baklje, kamenje i ispaljuju se suzavci i topovski udari.

Postavlja se pitanje da li je indirektna poruka poslana serijom “Selo gori, a baba se češlja” i do kada će trajati ovakvo ignorisanje stvarnog stanja u Srbiji.

 

 

 

(klix.ba)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime