spot_img
spot_img

Србија без Митровића и Влаховића против Бразила?

spot_img
spot_img
spot_img

Фудбалска репрезентација Србије ће премијерни меч на Мундијалу против Бразила играти без главних адута у нападу, Александра Митровића и Душана Влаховића, сазнаје „Политика“.

– Иако је до Мундијала у Катару остало још десетак дана, нападач Фулама и рекордер по броју голова за национални тим још увек носи штаке – пише Политика.

Готово је извјесно да ће Митрогол пропустити меч против Бразила, јер озбиљну повреду коју је задобио против Шведске у Лиги нација вуче још од 24. септембра. Иако се чинило да повреда није озбиљна, послије детаљних лекарских прегледа установљено је да је нападач Фулама поломио двије кости на стопалу које су му правиле озбиљан проблем.

Митровић је тренутно у Београду гдје љекарски тим чини све како би се нападач што прије ставио на располагање Пиксију. Вјерује се да ће за мечеве са Камеруном (2. новембра) и Швајцарском (2. децембра) бити спреман. И Влаховић је тренутно ван терена, његова ситуација тражи мировање, питање је да ли ће бити спреман за Кариоке.

Тетива која се налази на примицачу доста је упаљена и истегнута и то му представља велики проблем. Било је планирано да путује са Јувентусом на меч против Вероне, који се игра 10. новембра у 18.30, али се одустало од тога. Душан је посљедњу такмичарску утакмицу одиграо 25. октобра против Бенфике у ЛШ, али је у 69. минуту изашао са терене јер је осјетио бол.

 

 

 

(politika.rs)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img