Ponovo se okupili Popadići iz Boljeg života

Ponovni susret originalne glumačke postave kultne serije Bolji život izazvao je lavinu uspomena i potaknuo sjećanja.

Glumci su se našli kako bi pozirali za naslovnicu 600. broja srpskog izdanja časopisa Story.

“Kao da je juče bilo”, prokomentarisao je Marko Nikolić (70) koje je u seriji glumio Dragišu Popadića zvanog Giga Moravac, glavu peteročlane porodice. On je glumio oca troje djece s kojima nikako ne može izaći na kraj: sinovima Aleksandrom Sašom (Boris Komnenić) i Slobodanom Bobom (Dragan Bjelogrlić) te koketnom kćerkom Violetom zvanom Viki (Lidija Vukičević).

Svetlana Bojković (69) odnosno Emilija, oduševljena je što ponovno vidi stare kolege. Iako je s nekima od njih često radila tokom godina, Lidiju Vukičević (55) glumicu koja je glumila njenu kćerku Violetu, nije dugo vidjela.

“To nije bila samo serija. To je bilo razdoblje u kojem smo svi nekako veseli i lepše živeli. ta serija je stvarana u divnoj atmosferi. Jako mi je drago da smo se nakon toliko godina svi opet okupili na ovom fotografisanju porodicePopadić”, rekla je Svetlana te dodala da je na setu popularne serije uvijek bilo zabavno. Upravo zbog toga, smatra glumica, Bolji život je bio veliki hit.

Lidija se prisjetila jednog incidenta kada su glumci, nakon cjelodnevnog snimanja nasrnuli na pečenu svinju koja je trebala glumiti novogodišnji ručak porodice Popadić.

“Bili smo toliko gladni da smo pojeli celu svinju iznutra, ali smo pazili da ostane forma, pa je inspicijent mora stavljati novine da popuni tu svinju”, rekla je Vukičević, prenosi 24sata.hr.

Baš kao i na setu serije, tokom fotografisanja za Story, glumci su razgovarali se i šalili kao da snimanje Boljeg života nikada nije prestalo.

Najveću slavu nakon serije ostvario je Bjelogrlić koji je postao vodeći srpski glumac, producent i režiser. Lidija Vukičević udala se i razvela od fudbalera Crvene zvezde Mitra Mrkele te je bila aktivna članica Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja. Svetlana Bojković je kao supruga srpskog ambasadora živjela u Finskoj, a Boris Komnenić se nastavio baviti glumom u pozorištu i na filmu.

 

 

 

(nezavisne.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime