spot_img
spot_img

Куварица од власника ресторана добила ауто за 10 година рада

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Куварица познатог ресторана домаће кухиње у Врању, Јована Јанковић, од својих послодаваца је на десетогодишњицу рада добила несвакидашњи поклон – аутомобил! О томе од синоћ прича цијели град, а власник Ивица Цветковић објашњава да је то због “напорног, али прије свега лијепог рада, вјерности, оданости и преданости послу”.

Како Цветковић каже, да је знао да ће се оволико прочути, не би подијелио то на свом профилу, јер су, објашњава, поклони и помоћ дугогодишњим и добрим радницима пракса у ресторану.

“Па то је као да јој је за ових 10 година плата била већа за по 2.000 динара. Ми смо се договарали, да ли да добије новчану награду или ауто, одлучили смо да ће се новац можда потрошити и да је ауто бољи и ето”, започиње.

Јована за портал Нова каже да је знала да ће добити ауто, али није знала који.

“Бубу обожавам, то ми је савршен ауто који иде уз мене и мој карактер, тако да кад сам га видела синоћ, стварно сам се одушевила”, прича она.

Млада Јована је возачки испит положила недавно, а њени послодавци кажу да је као радница права ријеткост.

“Она је битан пријатељ и сарадник, ово је најмање што смо могли да урадимо”, рекао је Цветковић.

Објашњава да ресторан има обичај да за славу, Митровдан, радницима који су се запослили прије годину дана, поклања сат.

“Тако функционишемо, мени је то потпуно нормално. Ето претходном кувару Стефану је био потребан новац за нешто око куће, тако да је то био поклон. Нисам очекивао да ће се оволико прочути, поделили смо на Фејсбуку а онда је кренуо шоу”.

 

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img