Zvanično pušten u rad novi portal Vlade Brčko distrikta

Novi portal Vlade Brčko distrikta BiH od srijede, 14. novembra 2018. godine, nalazi se na raspolaganju javnosti.

Novi portal podrazumijeva, osim centralnog www.vlada.bdcentral.net, i šesnaest sajtova odjeljenja Vlade Brčko distrikta BiH, Kancelarije gradonačelnika, Direkcije za finansije, Kancelarije koordinatora Brčko distrikta BiH u Savjetu ministara BiH i Kancelarije za upravljanje javnom imovinom.

- Reklama -

Redizajnirana verzija veb-stranice Vlade Brčko distrikta BiH izrađena je sa namjerom da građanima pruži lakši pristup informacijama o radu Vlade i institucija Brčko distrikta BiH.

Svi sajtovi su sa pristupom preko posebnog internet domena prilagođeni prikazu na mobilnim uređajima. Administracija sajtova je prenesena na organe uprave koji će biti odgovorni za sadržaje koji budu postavljani na sajtove, a centralnu koordinaciju ovih aktivnosti vršiće Sektor za informisanje Vlade Brčko distrikta BiH koji je zadužen i za ažuriranje centralnog sajta Vlade i sajta Kancelarije gradonačelnika.

Zbog količine sadržaja koji je prebačen sa starog sajta moguće su eventualne greške u novoj verziji portala. Stoga pozivamo sve građane da nam se za sve sugestije obrate na i-mejl veb-urednika jelena.golic@bdcentral.net.

Stara verzija veb-stranice www.bdcentral.net biće u funkciji do kraja godine sa sadržajima koji se trenutno na njoj nalaze.

 

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime