spot_img

Званично пуштен у рад нови портал Владе Брчко дистрикта

Published:

Нови портал Владе Брчко дистрикта БиХ од сриједе, 14. новембра 2018. године, налази се на располагању јавности.

Нови портал подразумијева, осим централног www.vlada.bdcentral.net, и шеснаест сајтова одјељења Владе Брчко дистрикта БиХ, Канцеларије градоначелника, Дирекције за финансије, Канцеларије координатора Брчко дистрикта БиХ у Савјету министара БиХ и Канцеларије за управљање јавном имовином.

Редизајнирана верзија веб-странице Владе Брчко дистрикта БиХ израђена је са намјером да грађанима пружи лакши приступ информацијама о раду Владе и институција Брчко дистрикта БиХ.

Сви сајтови су са приступом преко посебног интернет домена прилагођени приказу на мобилним уређајима. Администрација сајтова је пренесена на органе управе који ће бити одговорни за садржаје који буду постављани на сајтове, а централну координацију ових активности вршиће Сектор за информисање Владе Брчко дистрикта БиХ који је задужен и за ажурирање централног сајта Владе и сајта Канцеларије градоначелника.

Због количине садржаја који је пребачен са старог сајта могуће су евентуалне грешке у новој верзији портала. Стога позивамо све грађане да нам се за све сугестије обрате на и-мејл веб-уредника jelena.golic@bdcentral.net.

Стара верзија веб-странице www.bdcentral.net биће у функцији до краја године са садржајима који се тренутно на њој налазе.

 

 

 

 

 

(nula49.com)

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img