spot_img
spot_img

Злато стигло у Брчко (ВИДЕО)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Златна медаља са Свјетског првенства у женској одбојци одржаног у Јапану, стигла је и у Брчко. Одбојкашица репрезентације Србије Бранкица Михајловић успјела је одвојити своје драгоцјено вријеме да дође у родни град и са екипом БН телевизије подијели утиске, које, како каже, нису се у потпуности још слегли.

Једна од најзаслужнијих за освајање првог мјеста на Свјетском првенству за одбојкашице у Јапану и једна од најбољих свјетских одбојкашица Бранкица Михајловић несебично је подјелила са нама своје искуство у спортској каријери коју гради далеко од куће, тренутно у Јапану. Каже да је освајањем златне медаље исписана нова историја, али и да су постављени већ нови циљеви.

Бранкица је истакла да су присутни итекако и успони и падови и да је недавно оперисала кољено, гдје се уједно први пут сусрела са тим али да јој је то помогло са схвати да је заиста одбојка дио ње.

Кроз спортску каријеру промјенила је много градова и држава. У Турској, тачније у Истанбулу, каже, осјећала се као код куће, а у далеком Јапану национбална кухиња је нешто посебно што заиста треба да се проба.

Дочек „златне дјевојке“ биће организован данас на Тргу у Брчком у 16 часова, а већ од недеље Бранкица Михајловић враћа се клубским обавезама у Јапан.

 

 

 

 

(rtvbn.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img