Zlato stiglo u Brčko (VIDEO)

Zlatna medalja sa Svjetskog prvenstva u ženskoj odbojci održanog u Japanu, stigla je i u Brčko. Odbojkašica reprezentacije Srbije Brankica Mihajlović uspjela je odvojiti svoje dragocjeno vrijeme da dođe u rodni grad i sa ekipom BN televizije podijeli utiske, koje, kako kaže, nisu se u potpunosti još slegli.

Jedna od najzaslužnijih za osvajanje prvog mjesta na Svjetskom prvenstvu za odbojkašice u Japanu i jedna od najboljih svjetskih odbojkašica Brankica Mihajlović nesebično je podjelila sa nama svoje iskustvo u sportskoj karijeri koju gradi daleko od kuće, trenutno u Japanu. Kaže da je osvajanjem zlatne medalje ispisana nova istorija, ali i da su postavljeni već novi ciljevi.

Brankica je istakla da su prisutni itekako i usponi i padovi i da je nedavno operisala koljeno, gdje se ujedno prvi put susrela sa tim ali da joj je to pomoglo sa shvati da je zaista odbojka dio nje.

Kroz sportsku karijeru promjenila je mnogo gradova i država. U Turskoj, tačnije u Istanbulu, kaže, osjećala se kao kod kuće, a u dalekom Japanu nacionbalna kuhinja je nešto posebno što zaista treba da se proba.

Doček „zlatne djevojke“ biće organizovan danas na Trgu u Brčkom u 16 časova, a već od nedelje Brankica Mihajlović vraća se klubskim obavezama u Japan.

 

 

 

 

(rtvbn.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime