spot_img
spot_img

Заватрило у Брчком

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Све је чешћа појава да родитељи одбијају да тек рођену дјецу вакцинишу против традиционалних заразних болести. На такав корак они се одлучују због невјероватног медијског спиновања о наводној штетности вакцинисања.

Усљед тога, све су учесталије епидемије, морбила (крзамака), оспица, и још неких дјечијих болести.

Једна таква дјечија болест, за коју се мислило да је искоријењена развојем демократије поново се јавила у дистрикту. Погађате, ријеч је о беспоговорној подршци вођама, без провјере да ли је вођа у праву или не дај Боже да иде погрешним путем.

Наиме, у градској Вијећници уприличен је синоћ коктел, а у Дому културе данас свечано отварање привредне манифестације “Бизнис форум”. Присутне новинаре је забринуо изостанак челних људи из реда дијела бошњачких странака, а посебно из СДА, матичне странке Дамира Булчевића, директора овог значајног окупљања привредника у Брчком.

Одмах су се почели распитивати да није у питању каква дјечија заразна болест.

Одговор није имао ко да уобличи. Иако је било оних који су “заватрили”, температуру није имао ко да измјери.

Унаточ свему, новинари су ипак примјетили да је изостанак челника СДА потврда гласина да је у тој странци дошло до озбиљног раскола између “десног” и “лијевог” крила.

Дамир Булчевић, вођа “десног” крила, изгледа да је пао у немилост вође “лијевог” крила Еседа Кадрића. И ту се немилост, у коју је запао вођа “десно”, не зауставља.

Свако ко је у блиском додиру са лијевим вођом, из страха од “заразе” (као да се ради о дјечијем крзамаку) не жели контакт са десним.

И тако народни изабраници због личних спорења и сујета своје службене обвезе подвели су под приватну нетрпељивост. Придружени трабанти, неко из убјеђења, а неко из страха (челници неких бошњачких и дијела хрватских странака) од заразе (одмазде), слиједили су вођу лијево.

А народ који одавно не може да измјери количину глупости и штете која му се наноси због “ватре” у коју су запале вође, трпи и шути. И дохвати се друштвених мрежа и истресе свој бијес. Умјесто да узме г…..у мотку и своју муку и незадовољстви истресе на неодговорним изабраницима “срца” (локалних избора) њиховог.

 

 

 

 

 

(JB/nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img