spot_img
spot_img

Запослени у Одјељењу за јавни регистар настављају штрајк: И данас прекид рада

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Упосленици Одјељења за јавни регистар Владе Брчко дистрикта и за данас планирају штрајк упозорења.

“Упосленици Одјељења за Јавни регистар Владе Брчко дистрикта БиХ обавјештавају грађане Брчког да настављају активности са спровођењем штрајка упозорења у објектима нашег органа управе”, наводи се у саопштењу које потписују упосленици Одјељења за јавни регистар.

“С тим у вези обавјеђтавамо грађане да ће се и данас, дана 17. новембра, одржати штрајк упозорења у периоду од 11 до 12 часова”, додају запослени у овом Одјељењу, те се унапријед захваљују на подршци и разумијевању.

Подсјетимо, почетком прошле седмице, запослени Одјељења за јавни регистар Владе Брчко дистрикта одржали су једночасовни штрајк упозорења због најављеног смањења плата за 10 %.

“Овим чином ми радници Одјељења за јавни регистар Владе Брчко дистрикта БиХ изражавамо свој протест,незадовољство и огорчење посљедњим дјеловањем извршне и законодавне власти Дистрикта која је измјенама и допунама закона о платама и накнадама државних службеника од 14. 10. 2020. године укинула право на додатак на плату упосленицима Одјељења за јавни регистар, шалтерски радници, курири, спремачице истовремено повећавши плате и накнаде у другим органима управе”, саопштено је тада.

Брчко: Штрајк радника Одјељења за јавни регистар

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img