Vjeridba na BiH Color Festivalu

Ovogodišnji BiH Color Festival, pored odlične muzike i šarenila ostaće upamćen i po nesvakidašnjoj vjeridbi.

Dino Eminagić iz Sarajeva, po prvi put je sa svojom djevojkom Nijazom Prosjanović, došao na Color, te je u jednom momentu izašao na veliku binu, pozvao svoju djevojku, kleknuo na koljena i izvadio prsten.

“Skupa smo već 5 godina. Mnogo radimo i rijetke su prilike kada imamo vremena da se na ovakav način opustimo. Želio sam da svojoj djevojci priredim nešto što će pamtiti cijelog života i očigledno sam, zahvaljujući organizatorima i uspio u tome”, rekao je neposredno nakon vjeridbe Dino.

“Iako smo pet godina skupa nisam očekivala prsten, zasigurno ne, na ovakav način. Uzbuđena sam, srećna, ne znam šta drugo još mogu da kažem u ovom momentu”, dodala je Nijaza, nekoliko minuta nakon što je izgovorila veliko “da”.

Dinin hrabar čin i Nijazino „da“ ovacijama je propratila mnogobrojna festivalska publika koja je samo u njihovu čast, još jednom obojila nebo iznad „bescarinske zone“ u Brčkom.

Dvadesetčetverogodišnji par obećao nam je da će i naredne godine posjetiti BiH Color Festival u Brčkom i to sa burmama na rukama.

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime