Викенд у Брчком: Крађа и тешка крађа, забиљежена саобраћајна незгода - nula49.com
spot_img
spot_img

Викенд у Брчком: Крађа и тешка крађа, забиљежена саобраћајна незгода

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

И овог понедељка, у сарадњи са Полицијом Брчко дистрикта, доносимо вам прегледа значајних сигурносних догађаја који су обиљежили викенд за нама.

– У наведеном периоду на простору Брчко дистрикта БиХ забиљежена су два догађаја са обиљежјима кривичних дјела имовинске природе и то “Крађа” из члана 280. став (1) и “Тешка крађа” из члана 281. став (1) Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ.

ЈАВНИ РЕД И МИР:

– Током извјештајног периода није било забиљежених догађаја нарушавања јавног реда и мира, те је исти протекао мирно.

САОБРАЋАЈ:

– У извјештајном периоду догодила се једна саобраћајна незгода дана 06.10.2023. године у улици Булевар мира, која је Полицији пријављена око 16.30 сати. Одмах након пријаве полицијски службеници су изашли на лице мјеста и утврдили да су у саобраћајној незгоди учествовали возач моторног возила марке „Цитроен” лице иницијала Н.Х. и пјешак лице иницијала Ј.М. рођена 1963. године, те да је до незгоде дошло усљед непропуштања пјешака на пјешачком прелазу од стране возача наведеног моторног возила, а који је возилом управљао прије стицања права на управљање. На возилу је наступила материјална штета, док је пјешак Ј.М. задобила лаке тјелесне повреде, а извршеним алкотестирањем утврђено је да ни возач ни пјешак нису били под дејством алкохола у организму.

– Полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су приликом контроле возача и возила искључили укупно 26 возача и возила. Од тога 18 возача који су возилима управљали под дејством алкохола, два који су управљали возилима прије стицања права на управљање, три возача који су возилима управљали нерегистрованим возилима, једног који је управљао возилом након истека важности потврде о регистрацији и два који су управљали возилима без потврде о познавању прописа.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img