spot_img
spot_img

Викенд у Брчком: Двије тешке крађе, туча и дрско понашање

spot_img
spot_img

И овог понедељка вам, у сарадњи са Полицијом Брчко дистрикта, доносимо преглед значајнијих сигурносних догађаја који су обиљежили викенд за нама.

КРИМИНАЛИТЕТ

– У периоду викенда на простору Брчко дистрикта БиХ у области кирминалитета забиљежена су два кривична дјела и то тешке крађе из члана 281. став (1) Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ.

ЈАВНИ РЕД И МИР

– У наведеном временском периоду забиљежена су два догађаја нарушавања јавног реда и мира.

Једно лице је лишено слободе због почињеног прекршаја из члана 4. “Дрско понашање” и Члана 8. “Ометање вршења службених послова и задатака”, а због постојања опасности да ће наставити са вршењем истих, док су за два лица издати прекршајни  налози због почињеног прекршаја из члана 5. “Учествовање и изазивање туче” из Закона о јавном реду и миру Брчко дистрикта БиХ.

САОБРАЋАЈ

– Током наведеног периода није било забиљежених саобраћајних незгода.
– Полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су приликом контроле возача и возила искључили укупно 24 возаћа и воила. Од тога шеснаест визача је искључено због управљања моторним возилима под дејством алкохола, два возача који су управљали возилима прије стицања права на управљање, један возач јер је управљао возилом у вријеме трајања забране управљања, један због управљања нерегистрованим возилом, два јер су управљала возилима након истека важности потврде о регистрацији, један због непокривеног терета и један јер се одбио подвргнути утврђивању присуства опојних дрога у организму.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img