spot_img
spot_img

Викенд у Брчком: Двије крађе, нарушавање јавног реда и мира, дрско понашање

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

И овог понедељка доносимо вам преглед значајних сигурносних догађаја који су обиљежили викенд за нама.

КРИМИНАЛИТЕТ:

– У периоду викенда на простору Брчко дистрикта БиХ у области криминалитета забиљежена су два кривична дјела и то “Крађа” из члана 280. став (1). и „Тешка крађа” из члана 281. став (1) Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ.

ЈАВНИ РЕД И МИР:

– У наведеном временском периоду, тачније дана 16.12.2022. године забиљежено је једно нарушавање јавног реда и мира, када је једно лице лишено слободе због почињених прекршаја из члана 4. „Дрско понашање”, члана 6. „Посебно дрско понашање” и члана 8. „Ометање вршења службених послова и задатака” из закона о Јавном реду и миру Брчко дистрикта БиХ.

САОБРАЋАЈ:

– Током наведеног периода није било забиљежених саобраћајних незгода.

– Полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су приликом контроле возача и возила искључили укупно 23 возача и возила. Од тога 18 возача који су возилима управљали под дејством алкохола, једног који је управљао возилом прије стицања права на управљање, једног јер је управљао нерегистрованим возилом, два који су управљали возилима након истека важности потврде о регистрацији и једног возача због неправилно смјештеног терета.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img