spot_img
spot_img

Вечерас онлајн концерт ученика Основне музичке школе Брчко

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ученици Основне музичке школе и у доба пандемије и честих прекида наставе уз помоћ својих професора успјели су презентоват на достојанствен начин Основну музичу школу Брчко која ове године прославља 71 годину постојања, тако што су у претходном мјесецу на неколико међународних онлајн такмичења освојили 7 првих и 2 друге награде.

Снимци за потребе такмичења настајали су у школи уз међусбно могање и техничку подршку свих колега, како би се Брчкои кулутра града представила у најбољем свјетлу, пред јако стручним жиријима професорима Средњих музичких школа и Музичких академија региона али и телевзијских преноса.

Основна музичка школа основана је 11. јуна 1950. године, Одлуком тадашње Скупштине града Брчко и све до данас успјешно ради а тренутно је похађа преко 200 ученика.

Тим поводом ученици су спремили Годишњи концерт који ће се одржати у сриједу 09. јуна 2021. године са почетком у 18 часова.

Обзиром на епидемиолошку ситуацију ученици ће свирати пред камерама, а публика и сви они који прате рад школе и умјетничку музику имат ће прилику да путем службене Фејсбук странице Основне музичке школе Брчко прате концерт путем ливестреама.

Како би гледали концерт потребно је да заинтересовани ставе “лајк” на страницу Основна музичка школа Брчко, те од 18 часова прате изузетан програм од оркестра хармоника, камерних ансамбала флауте и виолине до сјајних солиста и добитника награда.

Позивамо Вас да подржите младе умјетнике и пратите Годишњи концерт Основне музичке школе Брчко.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img