Usvojen novi regulacioni plan: Nema više smetnji za omladinski centar u Grčici

Na današnjoj sjednici Vlade Brčko distrikta odobren je Prijedlog izmjena dijela Regulacionog plana dijela stambenog naselja „Grčica“.

Edin Zaimović, šef Odjeljenja za prostorno planiranje i imovinskopravne odnose rekao je da je na početku preuzimanja mandata obećano da će se intenzivirati aktivnosti po pitanju donošenja regulacionih planova te da današnja sjednica Vlade, i donošenje izmjena dijela Regulacionog plana stambenog naselja „Grčica“, ukazuje da se praksa koja je do sada bila u Odjeljenju mijenja i da će u skorije vrijeme biti doneseni i svi ostali sprovođeni akti što se tiče planske dokumentacije Odjeljenja za prostorno planiranje.

- Reklama -

„Želim da navedem specifičnost izmjena usvojenog regulacionog plana, a tiču se nemogućnosti izgradnje omladinskog centra u naselju Grčica koje niz godina čeka na sprovođenje. Samim činom usvajanja izmjena Regulacionog plana danas na sjednici Vlade, koji će biti proslijeđen u skupštinsku proceduru, otkloniće se prepreke i nadam se da realizacija pomenutog projekta neće biti upitna“, zaključio je Zaimović.

 

 

 

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime