spot_img
spot_img

Уприличен пријем дјеце у Градској вијећници

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Градоначелник Брчко дистрикта Босне и Херцеговине Есед Кадрић данас је заједно са замјеником др Антом Домићем и шефом Одјељења за образовање Зораном Булатовићем уприличио пријем за ученике основних школа с подручја Дистрикта и дјецу из обданишта „Наша дјеца“ поводом обиљежавања Међународне недјеље дјетета.

Након поздравних ријечи, услиједило је упознавање и разговор с присутном дјецом, подијелили су којим професијама се желе бавити те су градоначелнику Кадрићу, замјенику Домићу и шефу Булатовићу поставили питања која су за њих припремили. Изрецитовали су пјесмице, исказали срдачне жеље за будућност након чега су заједно са градоначелником обишли Градску вијећницу.

Међународна недјеља дјетета је традиционално догађање које се одржава сваке године у првој пуној недјељи октобра с циљем да се подсјете одрасли на потребе и права дјетета, посебно положај дјетета у заједници у којој живи, расте и развија се.

Ове године обиљежава се под слоганом „Срећан можеш бити свијете само ако је здраво и срећно дијете” и траје од 3. 10. до 9. 10. 2022. године.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img