spot_img
spot_img

Univerzitet “Privredna akademija” Brčko uspješno održao prijemni ispit za studente

spot_img
spot_img

Univerzitet “Privredna akademija”Brčko distrikt BiH uspješno je održao prvi prijemni ispit za sve zainteresovane studente.

Ovaj ispit označava kraj prvog upisnog roka, dok drugi upisni rok već traje, sa drugim terminom prijemnog ispita zakazanim za 1. septembar 2023. godine.

Prijemni ispit je održan u velikom amfiteatru Univerziteta, a svi kandidati su se odazvali i pokazali svoje znanje. Ovaj ispit predstavlja ključni korak u procesu upisa na Univerzitet i omogućava budućim studentima priliku da steknu visoko obrazovanje na vrhunskom nivou.

Univerzitet “Privredna akademija” Brčko distrikt BiH pruža širok spektar studijskih programa iz različitih oblasti, kao što su: informacione tehnologije, građevinsko, saobraćajno i mašinsko inženjerstvo, elektrotehnika, zaštita, ekonomija i poslovanje, pravo, razredna nastava i informatika. Svi programi su dizajnirani s ciljem pružanja kvalitetne edukacije koja će studentima omogućiti da steknu relevantna znanja i vještine za uspješnu karijeru.

Drugi upisni rok je u toku, a novi termin prijemnog ispita je zakazan za 1. septembar 2023. godine.

Univerzitet “Privredna akademija” poziva sve potencijalne studente da posjete njihovu veb stranicu kako bi saznali više o studijskim programima, uslovima upisa i drugim važnim informacijama.

“Univerzitet “Privredna akademija” Brčko pruža izvanredne mogućnosti za obrazovanje i karijeru”, izjavio je rektor univerziteta.

“Pozivamo sve zainteresovane studente da iskoriste priliku i pridruže se našoj akademskoj zajednici. Naš tim predanih profesora i moderna infrastruktura omogućavaju izuzetno učenje i razvoj studenata.”

Univerzitet “Privredna akademija” Brčko je licencirana visokoškolska ustanova koja stremi ka podsticanju akademskog napretka i razvoja mladih talenata, uz stvaranje okruženja koje podržava kritičko razmišljanje, inovativnost i izvrsnost.

Više informacija o studijskim programima, upisnim uslovima i drugim relevantnim detaljima svi zainteresovani mogu potražiti na veb stranici Univerziteta “Privredna akademija” Brčko distrikt BiH, putem telefona: +387 49 201 808, +387 63 356 377, ili doći lično na adresu Petra Kočića 6 Brčko u periodu od 08 od 20 časova.

 

 

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img