spot_img
spot_img

Ukradeni sanitet iz Brčkog pronađen u Modriči, uhapšen počinilac

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Полицији Брчко дистрикта БиХ је дана 25.05.2022. године у 01:45 сати запримила пријаву да је приликом изласка тима Службе хитне помоћи по позиву за пружање медицинске помоћи, отуђено возило Службе хитне помоћи.

Наиме, како је пријављено, по позиву лица С.К. из Брчког тим Службе хитне помоћи је дошао на адресу у ул. Х. Шалапића у Брчком, да би након уласка медицинског тима у кућу, лице С.К. отуђило возило Службе хитне помоћи и удаљило се у непознатом правцу.

Одмах након запримања пријаве, организоване су хитне мјере потраге за отуђеним возилом.

У сарадњи са Министарством унутрашњих послова Републике Српске-Полицијска станица Модрича, отуђено возило и лице С.К. су пронађени на подручју Модриче.

О догађају је упознат дежурни тужилаца Тужилаштва Брчко дистрикта БиХ, након чега је извршен увиђај на лицу мјеста и отуђено возило је враћено представницима ЈЗУ Брчко. Код лица С.К. рођен 1979. године у Брчком, гдје је и настањен у ул. Х. Шалапића, утврђено је присуство алкохола у организму од 1,8 промила, те је исти лишен слободе због постојања основа сумње да је починио кривично дјело ‘’Крађа” из члана 280 став 1 Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ.

 

ПОЛИЦИЈА БРЧКО ДИСТРИКТА БИХ

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img