spot_img
spot_img

Ухапшене двије особе због напада на новинара Мирзу Дервишевића

spot_img
spot_img
spot_img

Полиција Брчко Дистрикта је синоћ ухапсила двије особе које се сумњиче да су учествовале у нападу на новинара Мирзу Дервишевића, сазнају “Независне новине”.

Како сазнајемо, једна особа се сумњичи да је нападач на новинара портала Times.ba, док је друга ухапшена јер није одала идентитет нападача.

Наиме, једна камера је неколико минута након напада снимила аутомобил који се сумњичи да је учествовао у нападу на Дервишевића, и мушкарца који прича са особом у аутомобилу који је идентификован и ухапшен, али није хтио одати идентитет возача аутомобила, па је задржан у полицији.

Аутомобил је заплијењен.

“Друга особа која је ухапшена одговара опису нападача, али полиција још увијек нема довољно доказа да га за то окриве. Сада је све на тужилаштву хоће ли задржати те особе након 24 часа притвора, јер ако продуже притвор, полиција ће у том периоду доказати да је он нападач, а ако не продуже покушаће се све заташкати”, навео је извор “Независних”.

Нападнути новинар Мирза Дервишевић за “Независне новине”, је казао да је задовољан радом полиције.

“Синоћ ми је додијељена пратња Јединице специјалне јединице полиције Брчко Дистрикта и осјећам се сигурније. Надам се да ће се убрзо открити починитељи напада. Полиција брзо ради на овом дјелу, и ја се овом приликом морам захвалити на њиховој професионалности и брзини”, казао је Дервишевић.

 

 

(nezavisne.com)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img