“Trojka iz bloka” dolazi u Brčko

Svjetski spektakl sporta, humanosti i zabave po prvi put dolazi u Brčko, uz veliku podršku ponosnih sponzora, donatora i tehničkih sponzora – dobrih ljudi koji se trude i brinu o svojim ugroženim komšijama!

Akcija humanitarne organizacije Srbi za Srbe, u saradnji sa lokalnom Svetosavskom omladinskom zajednicom održaće se u centru grada, na Trgu mladih u nedelju, 13. avgusta u 19 časova.

- Reklama -

Trojka iz bloka je sportsko-humanitarni projekat humanitarne organizacije Srbi za Srbe pokrenut 2012. godine. Akcije je dobila podršku Košarkaškog saveza Srbije, kao i mnogih javnih ličnosti poput Dejana Bodiroge, Novice Veličkovića, Saše Starovića, Danila Ikodinovića, Boška Ćirkovića – Škaba, rep grupe THC la Familija, Nemanje „Tricky“ Blažića, Dejana Savića…

Do sada, Trojka iz bloka održana je u Srbiji, Republici Srpskoj, Crnoj Gori, Austriji, Švajcarskoj, Njemačkoj, Norveškoj, Kanadi i SAD, a u Brčko dolazi prvi put.

Pravila su jednostavna – dolaskom na turnir, prijavom za takmičenje, donacijom, sponzorstvom ili tehničkim sponzorstvom, pomažete prikupljanje neophodnih sredstava za pomoć socijalno ugroženim porodicama.

Konkretno, novac koji zajedno sakupimo na turniru u Brčkom biće upotrebljen kako bi se Anđelku Božiću, samohranom ocu 8 djece koji živi na Lončarima kupile poljoprivredne mašine neophodne za obrađivanje zemlje.

Prijava za takmičenje u brzom šutiranju trojki je simbolična donacija u iznosu od 5 KM, a prijavljuje se na licu mjesta, pred početak turnira. Svojim prijavama direktno pomažete ugrožene porodice, jer svi prihodi idu direktno u humanitarne svrhe.

Sam turnir nema mnogo pravila i zaista je samo bitno učestvovati. Pobjednici su mališani koje zajedno pomažemo i svaka pomoć, svaka šutnuta trojka je nova velika pobjeda jer će naše dobročinstvo roditi bezbroj osmijeha. Dobrodošli su svi od 3 do 103, šutira se sa 3 pozicije, 5 lopti na svakoj poziciji i 40 sekundi za šutiranje.

Dođite da se družimo i pokažemo humanost!

BUDITE I VI DIO TROJKE IZ BLOKA!

Vidimo se!

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime