spot_img
spot_img

Трагедија у Брчком: Погинуо радник ЈП Комунално

spot_img
spot_img

Анализа рада Управног одбора ЈП “Комунално Брчко” изазвала је значајан интерес заступника на данашњем засједању Скупштине, па је расправа трајала током цјелокупног данашњег пријеподневног засједања.

Заступнике је, између осталог, занимало и зашто о трагичном страдању радника током викенда није обавјештена јавност, те је ли поменути радник имао сву заштитну опреми.

На овај упит предсједник УО ЈП “Комунално Брчко” Давор Нинић је нагласио да је упосленик смртно страдао обављајући редовне задатке, те да је записнички контатовано да је посједовао сву неопходну заштитну опрему.

“Ово је за сада све оно што имамо од информација, јер је полицијска истрага о цијелом случају у току, а с обзиром да се трагична несрећа десила током прошлог викенда, сматрам да смо направили пропуст што о свему одмах нисмо обавијестили јавност”, рекао је Нинић.

О трагичној несрећи надлежни се још увијек нису огласили, а nula49.com још увијек чека одговор на упит послат ЈП “Комунално Брчко”.

Незванично сазнајемо да је упосленик РЈ Електродистрибуција Р.Ј. (1965) трагично настрадао 19. новембра, приликом покушаја искључивања објекта на коме је избио пожар са електричне мреже.

 

 

(radiobrcko.ba/nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img