spot_img
spot_img

Tragedija u Brčkom: Muškarac izgorio u automobilu

spot_img
spot_img
spot_img

Policiju Brčko distrikta BiH je dana 23.10.2023. godine u 09.15 sati dežurni Centra za obavještavanje i osmatranje obavijestio da su zaprimili prijavu da u naselju Gredice gori vozilo i da je na lice mjesta uputio vatrogasce, a u 09.35 sati zaprimljena je još jedna prijava da je u motornom vozilu izgorio čovjek.

Odmah nakon prve prijave policijski službenici su izašli na lice mjesta i izvršili uviđaj pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva Brčko distrikta BiH i tom prilikom utvrđeno je da se radi o motornom vozilu marke “Citroen” koje je u potpunosti izgorjelo, te da se u istom nalazi ugljenisano tijelo muške osobe. Radi se najvjerovatnije o licu P.M. rođenom 1951. godine u Prijedoru nastanjenom u Brčkom.

Na lice mjesta je izašla i dežurni mrtvozornik, a nakon izvršenog uviđaja tijelo preminule osobe prevezeno je u gradsku mrtvačnicu gdje će biti izvršena obdukcija, dok je motorno vozilo prevezeno u depozit Policije.

Policijski službenici će nastaviti sa preduzimanjem mjera i radnja iz svoje nadležnosti na utvrđivanju svih okolnosti pod kojima se navedeni događaj desio.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img