spot_img
spot_img

СП Брчко: СДА и СНСД привидно препуцавање и скретање пажње са реалних проблема

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ових дана свједочимо срамотном препуцавању младих на релацији СДА – СНСД јефтино конструисаном од стране њихових старијих ментора. 

По систему провјереног рецепта „завади па владај“ лидери поменутих странака настављају са изградњом тензија и националне нетрпељивости, те скретању пажње јавности са стварних проблема у Брчком.

Без обзира што  више од једене деценије уназад, заједнички учествују у власти и раде на систематском (не)развитку Дистрикта Брчко то их не омета да се у јавном простору и путем медија „препуцавају“ и на немилим догађајима из протеклог крвавог грађанског рата прикупљају поене својим старијим колегама.

Збуњује чињеница да млади представници странака владајуће већине заобилазе питања недостатка садржаја намијењених управо младим, као што су недостатак базена, биоскопа, позоришта и других садржаја, док се активно баве преиспитивањем ратних злочина.

Очигледно је да су само инструмент у рукама политичких моћника који злоупотребљавају и будућност и прошлост како би јавно мјење окренули у смјеру националне нетрпељивости док се под тепих гурају проблеми грађана Дистрикта који још увијек немају магнетну резонанцу, ЦТ-апарат, градске базене, биоскоп, аутобуску станицу и слично.

И на крају. Да, ми социјалисти јесмо за једнакост, равноправност те осуду свих злочина почињених на простору бивше Југославије и над нашим народима, али апелујемо на свијест младих да не подлијежу и не насједају на јефтине и до сада безброј пута виђене политичке сценарије који нам нису донијели ништа добро.

ОО СП Брчко

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img