wso slot
akun wso slot
nuklir slot
akun pro taiwan
slot server taiwan
slot taiwan
akun pro vietnam
slot server vietnam
slot vietnam
pistol4d
pistol4d
pistol4d
pistol4d
pistol4d
akun wso slot
nuklir slot
maxwin slot demo
pistol4d
situs judi bola
Skuština zasjeda u srijedu: Evo šta je na dnevnom redu - nula49.com
spot_img

Skuština zasjeda u srijedu: Evo šta je na dnevnom redu

Published:

spot_img

U srijedu, 26. aprila, biće održana 43. redovna sjednica Skupštine Brčko distrikta BiH čiji dnevni red je utvrđen danas na sastanku šefova poslaničkih klubova i predstavnika Vlade Distrikta.

Predsjednik Skupštine Siniša Milić istakao je da će se na 43. redovnom zasjedanju razmatrati odluka o utvrđivanju prestanka mandata poslanicima Slobodanki Ćurčić (SNSD-DEMOS) i Zijadu Nišiću (S BiH), kao i Izvještaj Komisije za izbor i imenovanje i mandatno-imunitetske komisije o dodjeli mandata Vukašinu Paniću (SNSD-DEMOS) i Bahriji Ribiću (S BiH), te da je nakon toga predviđeno polaganje zakletve.

U prvom čitanju, rekao je predsjednik Milić, razmatraće se dopuna Zakona o javnoj upravi, kao i izmjene i dopune Zakona o dječjoj zaštiti u Distriktu, a kojim bi se trebale stvoriti pretpostavke da lica koja su ostala bez prava na dječji dodatak zbog povećanja minimalnih plata u entitetima, mogu da ponovo ostvare to pravo.

„Siguran sam da će pažnju javnosti privući i Strategija razvoja sporta za petogodišnji period. Tu je takođe i niz informacija koje su kandidovali poslanici, među kojima i informacija o preduzetim aktivnostima vezanim za štrajk zaposlenih u javnim institucijama i pravnim licima. Siguran sam da će sve one doprinijeti kvalitetnijem informisanju javnosti o radu izvršne vlasti, ali i podstaći izvršnu vlast da ispravi greške koje je imala o određenim temama“, istakao je predsjednik.

Napomenuo je da će sjednica biti održana s početkom u 10 časova, po okončanju nastavka 42. redovne sjednice na kojem će se razmatrati preostala tačka dnevnog reda, a koja se odnosi na primjedbe o utvrđivanju koridora auto-puta kroz Distrikt.

 

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img