spot_img
spot_img

Šesta izložba mješanaca zakazana za 22. april

spot_img
spot_img

Sektor za zbrinjavanje napuštenih životinja, koji djeluje u okviru Radne jedinice „Čistoća“, ovog proljeća, tačnije 22. aprila 2017. godine u 12:00 časova organizuje šestu po redu izložbu pasa mješanaca.

Izložba će biti održana u velikom gradskom parku u okviru Državne izložbe pasa svih rasa.

Na izložbi mogu da učestvuju svi uredni i socijalizovani psi, mješanci ili pez pedigrea, ali o kojima vlasnici itekako brinu i žele da ih pokažu drugima.

Prijavljeni psi biće razvrstani u tri kategorije – mali, srednji i veliki, a ravnopravni učesnici izložbe su i psi zbrinuti u našem azilu, koje će selektovati zaposlenici Sektora za zbrinjavanje napuštenih životinja JP „Komunalno Brčko“.

Sudije kinološkog saveza ocjenjivaće socijalizaciju psa, odnos prema drugim psima, poslušnost prema vlasniku, njegovanost psa i druge karakteristike, a najboljima će biti dodjeljeni pehari i zahvalnice te prigodni pokloni.

Zainteresovani vlasnici, iz naše i drugih zemalja, prijave za učešće mogu preuzeti na šalteru protokola preduzeća u ul. Tina Ujevića 66, gdje ih popunjene mogu i predati, kao i ovdje. Popunjene prijave možete poslati i na e-mail adresu zeljka.tomic@komunalno.ba. Za više informacija kontaktirajte besplatnu info liniju 0800 505 07.

Svi ljubitelji životinja i vlasnici pasa su dobrodošli.

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img