spot_img
spot_img

SDS: Na laži i krađi se ne gradi srpsko jedinstvo

spot_img
spot_img

Из брчанског СДС-а данас су се јавности обратили саопштењем поводом избора за предсједника Републике Српске.

Ово саопштење преносимо у цјелости, без измјена:

48 држављана Републике Српске у Вучиловцу је изашло на изборе и гласало за Јелену Тривић вјерујући да је она најбољи кандидат за председника Републике Српске и да њихове гласове нико не може украсти.

Када су на интернет страници Изборне комисије објавили резултате са бирачког мјеста у Вучиловцу видјели су да је бирачки одбор Јелени Тривић уписао нула гласова.

Уложене су жалбе, гласачки листићи су поново пребројани и њихови гласови су враћени оном коме и припадају.

Управо то се сада ради и на нивоу цијеле Републике Српске: поново се броје гласови и тачни резултати се уносе у записнике. Баш као и у Вучиловцу.

И то бројање и утврђивање крађа и неправилности уноси нервозу у редове режимских странака које би најрадије да се све то не дира, да им вјерујемо на ријеч да су побједили, да се захвале преко билборда и наставе по старом.

У већ за њих карактеристичном стилу они мјењају тезе и оне који траже да се утврди истинит резултат избора називају “организаторима обојених револуција.” Као да крађе гласова у Вучиловцу, и на стотине других бирачких мјеста у Републици Српској није ни било.

Јединство и одговорна национална политика у Републици Српској се не могу градити на лажима и крађама и зато позивамо СНСД да се одрекне организатора и актера изборних и других крађа па да јединство правимо на истини и правди.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img