spot_img
spot_img

СДС демантује Милића, поново затражена оставка

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Општински одбор Српске демократске странке Брчко, данас је уприличио конференцију за новинаре на којој су демантоване недавне изјаве градоначелника Дистрикта, а у вези са дјеловањем брчанског СДС-а, те затражена оставка Синише Милића, између осталог и због, како је речено, неспособности да ријеши питање фискализације и у том контексту штрајка овдашњих адвоката.

“Градоначелник очигледно не влада ситуацијом у институцији коју води, па то, умјесто њега у значајној мјери, и све више, преузима предсједник Скупштине Есед Кадрић. Када је ријеч о ономе што градоначелник тврди, потпуно је нетачно да је СДС био против затварања депоније чврстог отпада на Столину, већ напротив, ми смо први предложили да се, за те намјене, издвоји милион марака из буџета, што је и учињено”, рекао је новинарима др Милан Пурић.

Пурић је је као могуће разлоге “анализирања рада СДС-а” од стране градоначелника Милића навео противљење Српске демократске странке Брчко постављању Центра за управљање отпадом на усвојеном локалитету “Кладје”.

“Ово је и даље за нас потпуно неприхватљива локација, јер директно угрожава и насеља Буковац, Пекиће и Чивчије без обзира што се како кажу се ради о високософистицираном Центру за управљање отпадом”, нагласио је Пурић.

 

 

 

 

(radiobrcko.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img