spot_img
spot_img

Савски мост: Обустава саобраћаја за теретна моторна возила и аутобусе

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

С обзиром да је током данашњег дана Влада Брчко дистрикта БиХ констатовала да је, због преласка теретних моторних возила, мост Брчко-Гуња несигуран за саобраћај, у циљу заштите и сигурности људи и материјалних средстава, шеф Полиције Брчко дистрикта БиХ донио је Рјешење о потпуној обустави саобраћаја за теретна моторна возила и аутобусе на собраћајницама према и од моста (граничног прелаза) Брчко – Гуња, саопштено је данас из Полиције Брчко дистрикта.

Потпуна обустава саобраћаја за теретна моторна возила и аутобусе, почеће дана 24.01.2019. године (четвртак) и трајаће до даљњег, а проводиће се у граду Брчко, у раскрсницама улица Јосипа Ј. Штросмјера и Булевар мира (раскрсница Куглана), у раскрсници улица Р.Џ. Чаушевића и Бањалучка (кружни ток Меркатор), те на излазу улице Савска на улицу Пере Марјана, појаснили су из брчанске Полиције.

У улицама у којима је забрањен саобраћај за теретна моторна возила и аутобусе, исти ће бити регулисан уз помоћ вертикалне саобраћајне сигнализације – саобраћајни знакови II-7 и II-6 са допуским таблама (осим возила јавног градског превоза), додају из Полиције.

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img