Ranio brata tokom proslave rođendana

Dana 07.07.2017. godine oko 03:00 sata, Policiji se obratila radnica Zdravstvenog centra – bolnice Brčko i prijavila da je u bolnicu u Brčkom dovezeno lice sa inicijalima A. Č. rođen 1987. godine sa područja Brčkog, kojem je pružena medicinska pomoć, a koje je u predjelu lijeve nadkoljenice imalo prostrelnu ranu.

Odmah po saznanju, postupili su policijski službenici koji su prikupljali obavještenja i tom prilikom došli do informacija da je imenovanog, tokom proslave rođendana, u dvorištu ispred kuće u ulici Tabakovića u Brčkom, najvjerovatnije nestručnim rukovanjem pištoljem (za koji nije imao oružani list), ranio njegov brat A. Č., rođen 1990. godine sa područja Brčkog. O svemu je upoznat dežurni tužilac Tužilaštva Brčko distrikta BiH.

- Reklama -

Medicinskim pregledom povrijeđenog u Zdravstvenom centru, konstatovano je da je imenovani zadobio tešku tjelesnu povredu (prelom butne kosti).

Na mjestu događaja policijski službenici su izvršili uviđaj, te preduzeli daljnje kriminalističko istražne mjere i radnje na rasvjetljavanju cjelokupnog događaja.

 

(Policija)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime