Pucnjava u Brčkom: Na vozilo u pokretu iz automatske puške, jedna osoba teže ranjena

Na izlazu iz Brčkog prema Bijeljini, danas je došlo do pucnjave u kojo je jedno lice teže ranjeno, nezvanično saznaje nula49.com.

Dio Bijeljinske ceste, na potezu Gredice-Sandići danas je bio potpuno blokiran.

Kako tvrde naši izvori, na vozilo marke Opel Zafira pucano je u pokretu, i to iz automatske puške, sudeći po čaurama pronađenim na mjestu zločina.

Nezvanično saznajemo i da je jedno lice, zbog ranjavanja, prebačeno u Tuzlu. Navodno, u vozilu na koje je izvršen napad bili su navijači Crvene Zvezde iz Prijedora, koji su pošli za Beograd na proslavu titule.

Za počiniocima se još uvijek traga, a na putu Brčko-Bijeljina primjetno je veće prisustvo Policije koja kontroliše sva vozila.

 

 

 

 

3 komentara

  1. […] Kako tvrde izvori pomenutog portala, na vozilo marke Opel Zafira pucano je u pokretu, i to iz automatske puške, sudeći po čaurama pronađenim na mestu zločina. Nezvanično se saznaje i da je jedno lice, zbog ranjavanja, prebačeno u Tuzlu. Navodno, u vozilu na koje je izvršen napad bili su navijači Crvene Zvezde iz Prijedora, koji su juče pošli za Beograd na proslavu titule. Za počiniocima se još uvijek traga, a na putu Brčko-Bijeljina primetno je veće prisustvo Policije koja kontroliše sva vozila, prenosi portal nula49. […]

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime