Проблем у најави: Хоће ли брчански школарци ући у прљаве учионице? - nula49.com
spot_img
spot_img

Проблем у најави: Хоће ли брчански школарци ући у прљаве учионице?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Број заражених на подручју нашег града у драстичном је порасту, пандемија вируса корона не јењава, а чини се да ће брчански школарци ново полугодиште започети у прљавим учионицама.

Наиме, према незваничним информацијама до којих је дошао nula49.com, проблем тендера за чишћење школа поново је актуелан.

Према нашим изворима, фирма која је “прошла” још увијек није пријавила раднике, нити су школе спремне за почетак наставе који нас очекује за свега 2 дана.

Да парадокс буде потпун у овом нашем огледу за углед, незваничне информације говоре да је поменута фирма добила посао упркос непотпуној тендерској документацији. Уговори које су радници добили на потписивање, тврде наши извори, нису у складу са законима Брчко дистрикта, већ Федерације БиХ, па се тако јављају бројни проблеми са топлим оброком, исплатама плата, али и бројем радника…

Да ли ће брчанска дјеца у ово вријеме пандемије ново полугодиште започети у прљавим учионицама, сазнаћемо већ у понедељак, али не сумњамо да ће се о питању чишћења школа писати и у будућности.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img