spot_img
spot_img

Пријављено око 300 људи: У Брчком почела вакцинација запослених у привреди

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

У Брчком је данас почела вакцинација запослених у привреди, чланова удружења из транспортног, производно-прехрамбеног и осталих привредних сектора дистрикта.

Шеф Одјељења за здравство и остале услуге Владе Брчко дистрикта Сеад Шадић рекао је новинарима да се за вакцинацију пријавило око 300 запослених у привреди, да ће један дио њих бити вакцинисан у простору фабрике “Бимал”, а остали на пунктовима за вакцинацију у Омладинском центру.

Шадић је подсјетио да је до сада у дистрикту првом дозом вакцинисано око 2.500 грађана, док је ревакцину примило око 700 људи.

Директор корпоративних комуникација “Студен групе” Наташа Пуцар захвалила је Влади Брчког, Одјељењу за здравство, Привредној комори и Удружењу послодаваца дистрикта за организацију ове активности и на пруженој прилици да се вакцинишу радници који су за то исказали жељу.

Потпредсједник Управног одбора Привредне коморе у Брчком Велибор Јакић истакао је да ће сви радници који су се пријавили за вакцинацију бити вакцинисани и подсјетио да су Привредна комора и Удружење послодаваца дистрикта искористили иницијативу надлежног владиног одјељења да се приступи системском вакцинисању најризичнијих категорија у привреди, односно запослених у прехрамбено-технолошком и транспортном сектору.

Дара Теодосић, једна од првих међу радницима у привреди који су се вакцинисали, поручила је би се требали вакцинисати сви грађани како би се живот вратио у нормалу и напоменула да људи и даље не схватају озбиљно пандемију.

 

 

 

(srna)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img