spot_img
spot_img

Предсједник Скупштине разговарао с члановима Организационог одбора Бајрамског турнира

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Есед Кадрић, предсједник Скупштине Брчко дистрикта БиХ, примио је данас чланове Организационог одбора 17. Међународног бајрамског турнира у малом фудбалу који почиње 23. децембра 2019. године и завршава се 4. јануара 2020. године.

– Ово је већ афирмисан турнир који окупља велики број учесника, а новина је да ће ове године учествовати и женски фудбалски клубови. То је посебна вриједност у афирмацији женског фудбала – рекао је предсједник Кадрић. Он је додао да је Организациони одбор одговорно приступио припремама и да је увјерен да ће и ове године Бајрамски турнир бити успјешно одржан.

– Власти Дистрикта подржавају овај турнир као један од важнијих спортских догађаја у Брчко дистрикту – истакао је предсједник Кадрић.

Изет Банда, предсједник Организационог одбора, рекао је да су организатори овог међународног турнира Ногометни савез Брчко дистрикта БиХ, Малоногометни клуб Кланац Брчко дистрикта и Удружење ногометних судија и делегата Брчко дистрикта.

– Очекујмо учешће око 100 фудбалских екипа. Турнир је међународног и мултиетничког карактера, а учешће су уз све фудбалске екипе с подручја Дистрикта пријавиле и екипе из Хрватске и Србије. Очекујемо и велико присуство навијача које смо имали и ранијих година – рекао је Банда. Он је изразио захвалност Влади и Скупштини Брчко дистрикта БиХ који су покровитељи овог турнира и позвао предсједника Скупштине да у понедјељак 23. децембра отвори овај турнир.

Мевлудин Махмић, предсједник такмичарске комисије Бајрамског турнира, рекао је да ће се екипе такмичити у седам категорија и да ће ове године по први пут учествовати и женске фудбалске екипе.

– До сада имамо пријављено осам екипа из наше регије које играју премијер лигу а то су „Радник“ из Бијељине, „Локомотива“ Брчко, „Дрина“ Зворник, „Борац“ Босански Шамац, „Слобода“ Тузла, „Локомотива“ Миричина, „Младост“ Домљевац и новоформирани клуб из Горњег Рахића – рекао је Махмић, додајући да је до сада пријављено укупно педесет (50) екипа и да се пријаве примају до недјеље 22. децембра за када је заказано извлачење парова које ће се обавити у 12 часова.

Бајрамски турнир одржава се и ове године у сали Економске школе.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img