spot_img
spot_img

Потпуна обустава саобраћаја на улици Дејтонска

spot_img
spot_img
spot_img

На основу законских овлаштења, Полиција Брчко дистрикта Босне и Херцеговине издала је рјешење којим се одобрава потпуна обустава саобраћаја за сва возила у улици Дејтонска у периоду од 11.08.2023. године од 06.00 сати до 12.08.2023. године до 06.00 сати, у циљу извођења радова на „реконструкицји коловоза у улици Дејтонска“.

У наведеном временском периоду саобраћај ће у потпуности бити обустављен наведеном дионицом пута и одвијаће се уз адекватне саобраћајне баријере и сигнализацију, те уз упуте од стране извођача, као и уз сагласност и асистенцију полицијских службеника Полиције Брчко дистрикта БиХ.

На наведеном путу саобраћај ће се одвијати алтернативним правцима и то:

– Кружни ток – Болница

– Кружни ток – Брод – заобилазница Крепшић и обрнуто.

Становници који живе у улици Дејтонска могу користити алтернативни правац кроз улицу Мујкићи ИИИ преко насеља Ивици, као и кроз улицу Лејлића из насеља Глухаковац улицом Циглана поред зграде Полиције Брчко дистрикта БиХ.

Позивамо све привредне субјекте који у наведеном периоду неће имати приступ својим пословним објектима, да имају разумијевања и поштују саобраћајну сигнализацију у наведеном периоду, те да своје послове ускладе са наведеним активностима потпуне обуставе саобраћаја на поменутој дионици пута у улици Дејтонска.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img