spot_img
spot_img

Potpuna obustava saobraćaja na ulici Dejtonska

spot_img
spot_img

Na osnovu zakonskih ovlaštenja, Policija Brčko distrikta Bosne i Hercegovine izdala je rješenje kojim se odobrava potpuna obustava saobraćaja za sva vozila u ulici Dejtonska u periodu od 11.08.2023. godine od 06.00 sati do 12.08.2023. godine do 06.00 sati, u cilju izvođenja radova na „rekonstrukicji kolovoza u ulici Dejtonska“.

U navedenom vremenskom periodu saobraćaj će u potpunosti biti obustavljen navedenom dionicom puta i odvijaće se uz adekvatne saobraćajne barijere i signalizaciju, te uz upute od strane izvođača, kao i uz saglasnost i asistenciju policijskih službenika Policije Brčko distrikta BiH.

Na navedenom putu saobraćaj će se odvijati alternativnim pravcima i to:

– Kružni tok – Bolnica

– Kružni tok – Brod – zaobilaznica Krepšić i obrnuto.

Stanovnici koji žive u ulici Dejtonska mogu koristiti alternativni pravac kroz ulicu Mujkići III preko naselja Ivici, kao i kroz ulicu Lejlića iz naselja Gluhakovac ulicom Ciglana pored zgrade Policije Brčko distrikta BiH.

Pozivamo sve privredne subjekte koji u navedenom periodu neće imati pristup svojim poslovnim objektima, da imaju razumijevanja i poštuju saobraćajnu signalizaciju u navedenom periodu, te da svoje poslove usklade sa navedenim aktivnostima potpune obustave saobraćaja na pomenutoj dionici puta u ulici Dejtonska.

 

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img