Policija poziva građane da dostave informacije o Perici Janjiću

Dana 23.04.2017. godine oko 09,30 sati, u sportskoj kladionici u Eš naselju u Brčkom izvršeno je krivično djelo “Ubistvo” iz člana 163. stav 1., a u vezi sa članom 28. “Pokušaj”, nad licem sa inicijalima A.R. rođen 1991. godine sa područja Brčkog.

Policija Brčko distrikta BiH preduzela je veliki broj mjera i radnji, gdje je prikupljen veći broj dokaza, kojima se u direktnu vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela dovodi lice Perica Janjić rođen 1992. godine sa područja Brčkog, koji se nakon izvršenja krivičnog djela udaljio sa lica mjesta u nepoznatom pravcu.

- Reklama -

Za licem Perica Janjić, rođen 1992. godine u Bijeljini, nastanjem u mjestu Stanovi, Brčko distrikt BiH, Policija Brčko distrikta BiH je raspisala policijsku potragu i aktivno postupa na traženju istog radi lišavanja slobode i njegove predaje Tužilaštvu.

S obzirom da dosadašnja potraga nije dala rezultate na pronalasku lica, Policija Brčko distrikta BiH poziva građane da, ukoliko posjeduju bilo kakve informacije o licu Perica Janjić (lice sa fotografije), iste dostave Policiji Brčko distrikta BiH na brojeve 122 i 049/233-200.

 

 

 

(radiobrcko.ba)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime