spot_img

Pojačan radarski nadzor na putevima u Brčkom

Published:

Pripadnici Jedinice saobraćajne policije distrikta Brčko vršiće pojačanu kontrolu brzine vozila do 2. aprila na većini puteva na području distrikta, posebno u naseljenim mestima, najavljeno je iz brčanske policije.

Pod radarskim nadzorom biće vozila na magistralnim putevima koji iz Brčkog vode ka Banjaluci, Bijeljini, Tuzli i Loparama, kao i na više lokalnih saobraćajnica.

Policija vozače upozorava da se na putnim pravcima Brčko-Lončari (ulica Dejtonska), Brčko-Bijeljina (ulica Bijeljinska), Brčko-Čelić (Ulica Nikole Tesle)i Brčko-Cerik (Malezijski put) brzina kontroliše iz dva smjera pomoću stacionarnih radara.

– Vršiće se i nenajavljene kontrole, posebno na mestima gde se razvijaju veće brzine, posle stacionarnih radara, u uličnoj mreži grada, sa pokretnim radarom koji nakon podešavanja automatski samostalno radi i registruje prekršaje – navodi se u saopštenju.

Uveče od 20 do 22 časa radarska kontrola vršiće se na putnim pravcima – danas Sarajevska-Mostarska, u utorak, 28. marta, Bijeljinska-Ilićka-Semberska, u srijedu, 29. marta, Nikole Tesle-Vukosavačaka, u četvrtak, 30. marta, Dejtonska-Plazuljska, te u nedjelju, 2. aprila, Petra Kočića-Zaima Mušanovića.

Policija distrikta Brčko sugeriše vozačima da brzinu kretanja vozila prilagode uslovima i stanju na putevima i da poštuju saobraćajne propise kako bi zaštitili sebe i druge učesnike u saobraćaju.

 

 

(SRNA)

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img